Ziria Photo Contest powered by Canon Greece

Διαγωνισμός φωτογραφίας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ με μεγάλο χορηγό την CANON Greece, σε συνεργασία με το monopoli.gr, και την φωτογραφική ομάδα “Encounters” με μεγάλα δώρα!

Σε συνέχεια του πολύ επιτυχημένου διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργανώσαμε το 2019 επιστρέφουμε φέτος με τον ZIRIA Photo Contest 2022.

Γενικές πληροφορίες και τρόπος διεξαγωγής του Διαγωνισμού

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός «ZIRIA_Photo Contest 2022» powered by Canon, διοργανώνεται από το ZIRIA FESTIVAL με τη στήριξη της CANON Greece και σε συνεργασία με το Monopoli.gr και τη φωτογραφική ομάδα «encounters». Δωροθέτες είναι η Canon Greece και το ξενοδοχείο «Ηλιοβασίλεμα».

Κατηγορίες
Δύο θα είναι οι κατηγορίες του φετινού διαγωνισμού:  «Ziria music» και «Ziria activities».

Κατηγορία «Ziria music» όπου θα συμμετέχουν φωτογραφίες που θα έχουν σχέση με τα μουσικά acts που θα παιχτούν στο φετινό φεστιβάλ, ημερήσια, βραδινά και after.

Κατηγορία “Ziria activities” θα συμμετέχουν φωτογραφίες που θα έχουν σχέση με τις δραστηριότητες που διοργανώνονται στο φετινό φεστιβάλ.

Ο διαγωνισμός θα γίνει μέσα από το Instagram και το monopoli.gr.

Για να συμμετέχει μια φωτογραφία στο διαγωνισμό θα πρέπει:

– Να έχει τραβηχτεί στη Ζήρεια και στο διάστημα 24 Αυγούστου 2022 έως και 28 Αυγούστου 2022
– Να έχει ανέβει στο Instagram και να έχει επίσης σταλεί με email στο info@monopoli.gr σε μέγεθος εως 2 mb μέχρι τις 31 Αυγούστου και ώρα 23:59.
– Να έχει σημανθεί με συγκεκριμένα hastags
– Να υπάρχει σε ανάλυση τουλάχιστον 4500x3000pixels, που είναι και η ελάχιστη απαίτηση για τη συμμετοχή στην τρίτη φάση και την τελική επιλογή.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις.

Φ
άση 1η

Οι συμμετέχοντες ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στο Instagram μέχρι τις 31 Αυγούστου και ώρα 23:59..
Τα hastags για συμμετοxή στο διαγωνισμό είναι τα:         
#ziriafestival
#canongreece
#monopoligr
#encounters

και ανάλογα την κατηγορία που εντάσσεται η φωτογραφία, επιπλέον ένα από τα:
#music και  #activities

Για συμμετοχή στην κατηγορία “Ziria music”
μια φωτογραφία θα πρέπει να ανέβει στο Instagram με τα hastags:
#ziriafestival #canongreece #monopoligr
#encounters #music

Για συμμετοχή στην κατηγορία “
Ziria activities”
μια φωτογραφία θα πρέπει να ανέβει στο Instagram
με τα hastags:
#ziriafestival #canongreece #monopoligr
#encounters #activities

Φάση 2η

Η δεύτερη φάση θα διαρκέσει από 1 Σεπτεμβρίου 2022 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59.
Σε ειδική σελίδα στο Monopoli.gr θα εκτίθενται όλες οι φωτογραφίες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν Like και έτσι να προκρίνουν τη φωτογραφία ή τις φωτογραφίες που θέλουν.
Οι 15 (δεκαπέντε) φωτογραφίες ανά κατηγορία που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes θα προκριθούν για την επόμενη φάση.

Οι φωτογραφίες αυτές θα δημοσιευτούν εκτός από το Monopoli.gr και στο Ziriafestival.gr και στα social media του φεστιβάλ.

Σε αυτή τη φάση θα σας ζητηθεί να αποσταλούν οι φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση (τουλάχιστον 4500x3000pixels)
Αν κάποια φωτογραφία δεν αποσταλεί σε υψηλή ανάλυση θα αποκλείεται από την τελική φάση.

Φάση 3η

Σε αυτή τη φάση θα συμμετέχουν οι 15 φωτογραφίες ανά κατηγορία που θα έχουν προκύψει από το κοινό και που έχουν σταλεί στο monopoli.gr σε υψηλή ανάλυση.

Η τελική επιλογή των νικητριών φωτογραφιών θα γίνει από την κριτική μας επιτροπή.
Η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει με βάση τη σύνδεσή τους με το θέμα του Διαγωνισμού, την αισθητική και τεχνική τους αρτιότητα, την πρωτοτυπία τους, καθώς επίσης και τον περιορισμό της μίας (1) φιναλίστ ανά άτομο και ανά κατηγορία.
Οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν προσωπικά μέσω email.
Η τρίτη φάση θα ολοκληρωθεί στις 25 Σεπτεμβρίου.

Κριτική Επιτροπή
H κριτική μας επιτροπή θα την αποτελούν συνεργάτες σκηνοθέτες, φωτογράφοι και designers από το Ziria Festival, το Monopoli.gr και τους Encounters.

Μπορώ να συμμετάσχω στον διαγωνισμό;
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφοι, άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως φύλου ή εθνικότητας, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Ελληνική επικράτεια. Από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται τα μέλη της κριτικής επιτροπής, καθώς και οι συγγενείς αυτών έως α’ βαθμού.

Όροι συμμετοχής;
Κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να διαβάσει προσεκτικά όλους τους παρόντες όρους πριν τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό:

Ο συμμετέχων δηλώνει και εγγυάται ότι είναι ο πνευματικός δημιουργός των φωτογραφιών που υποβάλει, τις οποίες δεν έχει εκχωρήσει με οποιανδήποτε τρόπο σε τρίτους και για τις οποίες διατηρεί το πλήρες ηθικό και περιουσιακό δικαίωμα. Στην περίπτωση που αποδειχθεί πατρότητα άλλου δημιουργού επί του συνόλου ή μέρους των φωτογραφιών, οι διοργανωτές δε φέρουν καμία απολύτως αστική ή ποινική ευθύνη, όντες σε κάθε περίπτωση καλόπιστοι τρίτοι.

Ο συμμετέχων δηλώνει και εγγυάται ότι οι φωτογραφίες που υποβάλει έχουν τραβηχτεί στη Ζήρεια στο διάστημα 24 Αυγούστου 2022 έως 28 Αυγούστου 2022.

Φωτογραφίες που έχουν ακατάλληλο περιεχόμενο, ή εκθέτουν πληροφορίες ιδιωτικού χαρακτήρα, ή περιλαμβάνουν διαφημίσεις και εμπορικά σήματα τρίτων, θα αποκλείονται.

Στην περίπτωση που εμφανίζονται αναγνωρίσιμα πρόσωπα σε κάποια εκ των συμμετοχών, θα πρέπει να προσκομισθεί από τον δημιουργό ενυπόγραφη συγκατάθεση του προσώπου που απεικονίζεται, ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή.

Οι αποφάσεις της κριτικής επιτροπής, είναι οριστικές και αμετάκλητες, δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση και καμία υποχρέωση ενημέρωσης για τους λόγους απόρριψης ή επιλογής μίας συμμετοχής δε βαραίνει τα μέλη της.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του από τους συμμετέχοντες.

Από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αποκλείονται μέλη της ομάδας «encounters» της διοργάνωσης του Ziria Festival, του monopoligr και της CANON Greece

Τι δικαιώματα αποκτάει το Ziria Festival επί των συμμετοχών;
Οι συμμετέχοντες διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους, αλλά ρητώς επιτρέπουν στο ZIRIA FESTIVAL, το Monopoli.gr, τους «encounters» και την CANON, τη χρήση τους ΧΩΡΙΣ να είναι απαραίτητη η συναίνεση του δημιουργού.  Ειδικότερα με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, επιτρέπετε την ανάρτηση/χρήση των φωτογραφιών σας στις ιστοσελίδες  και στα αντίστοιχα social media που διαχειρίζονται το ZIRIA FESTIVAL το Monopoli.gr, οι «encounters»  και η CANON, όπως Facebook, Youtube, Instagram κλπ

Νικητές και Έπαθλα

Οι τρείς πρώτοι κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν από μία 45x30cm fine art εκτύπωση της φωτογραφίας τους, προσφορά της CANON Greece
Η αναλογία ύψους – πλάτους 2:3 είναι καθορισμένη για τις εκτυπώσεις, οπότε οι νικητές οφείλουν να μας στείλουν μέσω mail, πέρα από τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής, την νικητήρια φωτογραφία τους κροπαρισμένη σε αυτήν την αναλογία και με διαστάσεις τουλάχιστον 4500x3000pixels.

Οι δεύτεροι κάθε κατηγορίας, θα κερδίσουν επιπλέον από μια διανυκτέρευση για δύο άτομα τον Οκτώβριο στο ξενοδοχείο «Ηλιοβασίλεμα»

Οι πρώτοι κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα, προσφορά της CANON Greece.

Η επιτροπή μας θα επιλέξει μεταξύ των νικητών των δύο κατηγοριών τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού.

O μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια Canon Eos M50 mark ii   αξίας 789 ευρώ

 

Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει μια Canon Zoemini s2  αξίας 189 ευρώ

 

ZIRIA_Photo Contest 2022 powered by CANON

Διοργάνωση: Ziria Music Festival και Monopoli.gr

Χορηγός: CANON Hellas

Με την υποστήριξη της φωτογραφικής ομάδας «Encounters»  
Δωροθέτες: CANON Hellas και ξενοδοχείο «Ηλιοβασίλεμα»