Καλλιεργώντας τη Γη καλλιεργούμε τον εαυτό

Φυσική-παραδοσιακή-βιοδυναμική-οργανική Καλλιέργεια mε το Αγρόκτημα «Γερανία»
Στο Λουτράκι Κορινθίας, απέναντι από τα Γεράνεια Όρη, αρχικά γεννήθηκε το αγρόκτημα και λίγο αργότερα η Σχολή Φυσικής-παραδοσιακής-βιοδυναμικής-οργανικής Καλλιέργειας σ’ ένα ευρύ φάσμα καλλιεργειών και Ταοϊστικού Τάι τσι,  «Γερανία» .

Καλλιεργήθηκαν οπωρώνες, κηπευτικά, βότανα. Περάσαν άνθρωποι και πουλιά, ζώα και διαβάτες του κόσμου, σχολειά και παιδικές ψυχές γεμάτες με  λαχτάρα για Φύση και ένωση με  Γη κ Ουρανό.

Μόχθησε ο άνθρωπος να πρασινίσει την πέτρα να φυλάξει τον άγριο σπόρο να τον αφήσει να βλαστήσει αυτήν την άνοιξη… την άλλη…. και την παράλλη..μέχρι να υφάνει τον Μάη το πιο όμορφο πολύχρωμο χαλί στη χώρα των Γερανείων.

Στους χρόνους μέσα, έγιναν το καταφύγιο για άγρια φυτά και ζώα,  γ’ ανθρώπους φυγάδες από τη ζωή του άστεως. Έγιναν το καταφύγιο στην ελεύθερη τέχνη και στην Τέχνη της Ελευθερίας.

Το αγρόκτημα και η Σχολή «Γερανία»  μέσα από τη Φυσικοποίηση και τη Θεραπευτική Γεωργία υποδέχονται τις φυσικές θεραπευτικές τεχνικές του κόσμου καθώς και τους θεραπευτές εκείνους που η σπουδή τους είναι πρωτίστως η Ένωση, η Εξισορρόπηση και η Εναρμόνιση. Έγινε το ανοιχτό σχολείο βιωματικής μάθησης, της γνήσιας εμπειρίας στο «Καλλιεργώ τον εαυτό καλλιεργώντας την Φύση μέσα κ έξω».

Η φυσικοποίηση έγινε το μέσον για όσους βίωναν τον άχρονο χώρο του κτήματος «Γερανία»,  ώστε να γίνουν οι ίδιοι, η γέφυρα στον κόσμο του Ορατού και του Αοράτου, καθώς εδώ συνδημιουργούμε τις λεπτοφυείς συνδέσεις των φυσικών θεραπευτικών τεχνικών  που οδηγούν στο δρόμο της βαθύτερης εσώτερης γνώσης και αυτοθεραπείας μας.

Με το Αγρόκτημα «Γερανία»
Παρασκευή 13:00 – 13:30 
stage 2

Άλλοι καλλιτεχνεσ