ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22.40 – STAGE 1

Tο συγκρότημα που έσπασε στερεότυπα, άνοιξε σε μεγάλο βαθμό το δρόμο για να δημιουργηθεί η ραπ σκηνή στην Ελλάδα και άλλαξαν τη ζωή σε πολλούς!
Ο B.D. Foxmoor, αυτή η τεράστια μορφή που έχει προκαλέσει άπειρη αγάπη αλλά και αντιπαλότητες με την αμετακίνητη θέση και παρουσία του στα κοινωνικά και πολιτικά πράγματα της χώρας μας, ένας καλλιτέχνης που έχει συνδεθεί και έχει βοηθήσει το Ziria Festival, έχοντας το τιμήσει δυο φορές με τη φιλική του συμμετοχή. Η Sadahzinia μια από τις σπουδαιότερες γυναίκες ραπερς της ελληνικής σκηνής και πολύπλευρη καλλιτέχνιδα και ο Σωτήρης το μέλος από το …μέλλον.

Το συγκρότημα θρύλος που συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας θα ανέβει στη Ζήρεια για μια αντάξια της γιορτής του μεγαλειώδη παράσταση! Με συνεργάτες επί σκηνής ίσως την πιο αγαπητή μπάντα των τελευταίων “πανδημικών” χρόνων. Τη μπάντα που βοήθησε σημαντικά να κρατηθεί όρθια η ελληνική μουσική στα άγονα αυτά χρόνια, έστω και μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες και αγαπήθηκε από όλους, μέσα από την εκπομπή Μουσικό κουτί, μάλλον την σπουδαιότερη μουσική εκπομπή από καταβολής τηλεόρασης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *