ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 21.15 – STAGE 1

Θα έρχονταν στο φεστιβάλ του 2020, αλλά το φεστιβάλ ματαιώθηκε. Θα έρχονταν το 2021 αλλά το φεστιβάλ δεν έγινε και πάλι!
Τρίτη και φαρμακερή φέτος για να να βιώσουμε και στη Ζήρεια τη συναυλιακή εμπειρία που δημιουργεί η δημοφιλέστερη ελληνική hip-hop μπάντα του σήμερα!

Οι Λόγος Τιμής (Λ.Τ) είναι ελληνικό hip-hop μουσικό συγκρότημα απο την Ανακάσα των Αγίων Αναργύρων και Νέα Φιλαδέλφεια.
Ιδρύθηκε την δεκαετία του 2010. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Ελεύθερο πνεύμα (Θανάσης), Ιπτάμενο Μ.- Κοράκι (Λάμπρος), Χιπχοπαθή (Έλβις) και τους παραγωγούς Sativa (Βαγγέλης) και Tokesick (Γιάννης).
Έχουν κυκλοφορήσει 4 δίσκους.
Σήμερα οι MC’s του συγκροτήματος είναι το Ελεύθερο Πνεύμα και το Κοράκι .

Έχουν πραγματοποιήσει live σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα όπως έχουν κάνει περιοδείες και σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Στις 1 Μαρτίου του 2020 πραγματοποίησαν μαζί με τον ράπερ 12ο πίθηκο live στο Λονδίνο με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Έχουν συνεργαστεί με πολλούς ράπερ όπως ο novel 729 και ο lobo.
Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε επίσημα το 2013 με 8 τραγούδια. Το 2017 ο Χιπχοπαθης αποσύρθηκε από το συγκρότημα.
Το 2021 έβγαλαν 6 από τα πιο γνωστά τους τραγούδια στη νοηματική δίνοντας την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη μουσική τους άτομα με προβλήματα ακοής ή ομιλίας. Μερικά από τα πιο γνωστά τους τραγούδια είναι το “Νιώθω Έντονα”, το “Το Φυλαχτό” και το “Ιούλιος του 18” ή το “Κάτω από την Ακρόπολη” μεταξύ άλλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *