Μεγάλο μπλουζ τζαμ με εξαιρετικούς μπλουζίστες!

Μπορεί μια μουσική παράσταση να μην αποτελεί κάτι ξεχωριστό για ένα μουσικό φεστιβάλ, αλλά στην περίπτωση για την οποία αναφερόμαστε είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Διαβάστε και θα καταλάβετε!

Μπορεί να είναι διαφορετικά, γιατί η μπλουζ μουσική είναι έτσι και γιατί οι μπλουζίστες είναι συνήθως έτσι. Μια μουσική που προκαλεί και ευνοεί τις συνεργασίες, μουσικοί που εντάσσονται εύκολα σε ένα σχήμα. Ποιος άλλωστε έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με τη μουσική και δεν έχει τζαμάρει με τους φίλους του πάνω σε ένα δωδεκάμετρο?
Βέβαια εδώ δε μιλάμε για κάτι τέτοιο!

Η all star βασική μπάντα του jam θα αποτελείται από πέντε εξαιρετικούς μουσικούς που υπηρετούν διαφορετικά είδη της μπλουζ και εκπροσωπούν πολλές γεννιές και πέντε από τις πλέον ενεργές Αθηναϊκές μπλουζ μπάντες!
Στη σκηνή θα ανέβουν βεβαίως και άλλοι μουσικοί και τραγουδιστες. Αναμένονται εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις!

Δημήτρης Ιωάννου μπάσο, φωνή, τύμπανα
(Blues Cargo, BLUES N’SOUL SHAKERS κ.α.)
Δεν χρειάζεται συστάσεις, εκτός αν κανείς αγνοεί παντελώς την ελληνική μπλουζ σκηνή! Ο Dimitris Ioannou με το τεράστιο βιογραφικό, με τους Blues Cargo και άλλες μπάντες, με άπειρες συνεργασίες με έλληνες και ξένους μπλουζίστες αλλά και με τις βοήθειες που δίνει σε νέους μουσικούς, αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο, έναν φάρο των μπλουζ και ανήκει σε εκείνους τους ελάχιστους στους οποίους η σκηνή οφείλει την ύπαρξη και τη διαχρονικότητά της.
Μας έχει τιμήσει με τους Blues Cargo δύο φορές και φέτος επανέρχεται και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως!

Θοδωρής Αλεξίου κιθάρα, φωνή
Theo & The Boogie Sinners
Ο Theodore Alexiou, υπερταλαντούχος κιθαρίστας, τραγουδιστής και φανταστικός performer της νέας σκηνής των μπλουζ, με δισκογραφία και πολύ μεγάλη Live εμπειρία σε Ελλάδα και Αμερική, επανέρχεται στη Ζήρεια, μετά το απολαυστικό live που μας είχε χαρίσει το 2016 με τους Boogie Sinners!
Ευχαριστούμε Θοδωρή!

Ελένη Φυσέκη τύμπανα
Lazytrains
H Eleni Fiseki θα είναι μαζί μας, ο βραχος στα τύμπανα εκπροσωπώντας και αυτή τη νέα σκηνή των μπλουζ και τους πολύ καλούς, δραστήριους και ανερχόμενους Lazytrains!
Ευχαριστούμε Ελένη!

Ανδρέας Λιοντήρης πλήκτρα
Ο Liontiris Andreas εξαιρετικός κημπορντίστας, εξαιρετικός άνθρωπος και μέλος μιας από τις καλύτερες νέες μπλουζ μπάντες της χώρας, τωνBootleggers – GR!!
Και αυτός μας ξανάρχεται, μετά το 2015!
Ευχαριστούμε Ανδρέα!

Ορέστης Τσικούρης φωνή, φυσαρμόνικα
The Jumpin’ Bones
Τον αφήσαμε “τελευταίο” γιατί ο Ορέστης έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με το φεστιβάλ μας. Παίζει να είναι και ο μουσικός που έχει εμφανιστεί στη σκηνή μας, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.
Αυτό ερμηνεύεται βέβαια αν τον γνωρίσει κανείς καλύτερα και καταλάβει πόσο θετικός, ευέλικτος και συνεργάσιμος άνθρωπος και μουσικός είναι!
Ο Ορέστης Τσικούρης, η φωνή και φυσαρμόνικα και όχι μόνο των The Jumpin’ Bones, είναι και ο άνθρωπος που εν πολλοίς οργάνωσε το φετινό jam, είναι δηλαδη ο “καλλιτεχνικός διευθυντής” του φετινού φανταστικού μας Blues Jam!!!
Ευχαριστούμε για όλα Ορέστη!

Στη σκηνή θα ανέβουν βεβαίως και άλλοι μουσικοί και τραγουδιστες. Αναμένονται δυνατές συγκινήσεις και εκπλήξεις!
Peggy Zarrou – Πέγκυ Ζάρρου r u ready?

Παρασκευή 25 Αυγούστου 14:00 – 17:00
Όσοι πιστοί προσέλθετε 🙂