ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC

ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC

Όταν ο Ερμής δίδασκε την τέχνη της λύρας στον Ορφέα, είχε άραγε φανταστεί ότι κάποτε οι απόγονοι του Ορφέα θα επέστρεφαν στη Ζήρεια για να συμμετέχουν σε μουσικό φεστιβάλ?
Με πολύ μεγάλη χαρά θα υποδεχθούμε τους ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC που κατεβαίνουν από τη Θράκη για να μας προσφέρουν το δυνατότερο άνοιγμα από όλα τα μέχρι σήμερα Ziria Festivals!
Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 19:00, στη δυνατότερη μέρα όλων των Ziria Festivals, στην πρώτη Πέμπτη που ανοίγουμε τη μεγάλη μας σκηνή!

Φωτογραφία του χρήστη ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC (Thrax Punks).

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης με την Πανκ? Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι Θράξ Πανκς, όταν ο Σταυρίδης Γιώργος και ο Χαρακοπίδης Βαϊτσης αποφάσισαν να “τα πούνε” από το 2008 και μετά παίζοντας σε γάμους, πανηγύρια, πορείες και σκηνικά μέχρι που σε γιούρτα συνάντησαν τον Πάνο Γκίνη! 

Παντού και πουθενά, με μέλι Σταυρίδη, τσίπουρο-μεζέ, και αναμειγνύοντας συστατικά από όλες τις μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, παίζουν τη μουσική τους, χωρίς η λέξη Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια να φτάνει για να περιγράψει τον ήχο τους. Άλλοτε πολλοί και άλλοτε λίγοι με εργαλεία τους Γκάιντες, Λύρες, Νταούλια και ότι άλλο ή όποιον άλλο βρεθεί και ψήνεται, “καταστρέφουν” 🙂 οποιαδήποτε εκδήλωση.

Το φεστιβάλ μας θα ξεκινήσει λοιπόν με το Θρακιώτικο πανηγύρι που θα στήσουν τα παιδιά από τη Θράκη, οι φανταστικοί Θραξ Πανκς!
Και την Παρασκευή όμως μετά την αποκαθηλωτική stoner ψυχεδέλεια των 1000mods θα ακολουθήσει η απολυτρωτική πανκπανηγυροψυχεδέλεια των Θραξ Πανκς!!
Δεν θα κάνουν τόσα χιλιόμετρα για να μην τους χαρούμε ολοκληρωτικά και σε ολες τις εκφάνσεις τους!!!

25 Αυγούστου στις 00:30 Θραξ Πανκc πανκπανηγυροψυχεδέλεια @ Ziria

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & LINKS

Facebook
https://www.facebook.com/ThraxPunks/
 https://www.thraxpunks.com
 https://soundcloud.com/thrax-punks
 
 https://twitter.com/ThraxPunks
https://www.youtube.com/user/ThraxPunks